[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
3.14.by forum • BarsWF with quadro card
Page 1 of 1

BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 4:42 pm
by knapish
Will BarsWF nvidia version work with my Quadro FX 3700M?

Thanks in advance

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 4:57 pm
by knapish
Well it works just fine :) ~400Mhash/s

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 5:38 pm
by BarsMonster
knapish wrote:Well it works just fine :) ~400Mhash/s
Good to know :-)
I suppose each MHash is made of gold :-)

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 7:21 pm
by knapish
BarsMonster wrote:
knapish wrote:Well it works just fine :) ~400Mhash/s
Good to know :-)
I suppose each MHash is made of gold :-)
Haha, yeah.. laptop worth 5k$ and only makes 500Mhash/s is just sad :mad:

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 10:40 pm
by HI_VOL
knapish wrote: Haha, yeah.. laptop worth 5k$ and only makes 500Mhash/s is just sad :mad:
Hm, i payed 250€ (250 € = 353,4 US$) for my ATI5850... 950mhash/s :crazy:

I ever tought a Quadro has more power?

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 10:58 pm
by knapish
HI_VOL wrote:
knapish wrote: Haha, yeah.. laptop worth 5k$ and only makes 500Mhash/s is just sad :mad:
Hm, i payed 250€ (250 € = 353,4 US$) for my ATI5850... 950mhash/s :crazy:

I ever tought a Quadro has more power?
Thats overprize! and only 950mhash/s?? :O each and everyone of my 4870 makes 1090mhash/s 8-) /

And yeah i think i can get much more out of it, and dont know what the card costs.
But my w8730 with the card in it costs about 5k$ :wall:

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sat Jan 23, 2010 11:05 pm
by HI_VOL
knapish wrote: 4870 makes 1090mhash/s 8-) /
lolwut? i think something is wrong?
Catalyst version?

4870: 1008 GFlops
5850: 2090 GFlops

?!

Re: BarsWF with quadro card

Posted: Sun Jan 24, 2010 12:46 am
by knapish
HI_VOL wrote:
knapish wrote: 4870 makes 1090mhash/s 8-) /
lolwut? i think something is wrong?
Catalyst version?

4870: 1008 GFlops
5850: 2090 GFlops

?!
Yeah, something is wrong with your gfx. My 4870s peak at 1200mhash/s :crazy: