How high can you get

Moderator: BarsMonster

User avatar
Rolf
Posts: 122
Joined: Fri Dec 26, 2008 10:48 am
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by Rolf » Fri Dec 25, 2009 12:24 am

Why video cards have such poor performance when it comes to double precision?
Tesla C1060 performs 933 GFlops in single precision calculations, yet only 78 GFlops in double precision!That's almost 12 times less!
A good overclocked i7 can beat that!

User avatar
BarsMonster
Site Admin
Posts: 1118
Joined: Wed Oct 01, 2008 7:58 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by BarsMonster » Sat Dec 26, 2009 5:09 am

Rolf wrote:Why video cards have such poor performance when it comes to double precision?
Tesla C1060 performs 933 GFlops in single precision calculations, yet only 78 GFlops in double precision!That's almost 12 times less!
A good overclocked i7 can beat that!
Because only small fraction of GPU computing units supports 64 bit computation, that is to save silicon.
In comparison, on x86 all units have 64-bit support.

ordimans
Posts: 3
Joined: Sat Dec 26, 2009 1:36 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by ordimans » Sat Dec 26, 2009 3:47 pm

Hello

I have E8400 Stock and Asus 5870 Stock too.
But normally i must see two CPU with my Dual Core.
There is a problem ?
Image


And with IGHASHGPU

I have that::
Image

User avatar
Rolf
Posts: 122
Joined: Fri Dec 26, 2008 10:48 am
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by Rolf » Sat Dec 26, 2009 4:01 pm

ordimans, BarsWF for AMD GPU's uses Brook+, which reserves one CPU core for itself.

ordimans
Posts: 3
Joined: Sat Dec 26, 2009 1:36 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by ordimans » Sat Dec 26, 2009 5:28 pm

But it's write one core on prompt.
But if i see on task manager
Two cores work at 100%

User avatar
LordMike
Posts: 184
Joined: Tue Feb 10, 2009 8:34 am
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by LordMike » Sat Dec 26, 2009 7:26 pm

ordimans wrote:But it's write one core on prompt.
But if i see on task manager
Two cores work at 100%
As rolf explained.. 1 core is reserved for the GPU stuff..
That is:

You have 2 cores.
1 core goes to the GPU, you now have 1 core left.
Which is the 1 core you see.. The other is dealing with telling the GPU what to do.
Rolf wrote:ordimans, BarsWF for AMD GPU's uses Brook+, which reserves one CPU core for itself.

ordimans
Posts: 3
Joined: Sat Dec 26, 2009 1:36 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by ordimans » Sun Dec 27, 2009 12:52 am

OK i understand.

Maybe, i will have a i7 920.

or CF 5870.
Surprise... :joy: :joy:

HI_VOL
Posts: 14
Joined: Sat Jan 23, 2010 3:03 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by HI_VOL » Sat Jan 23, 2010 3:31 pm

Image
GPU peak 960mhash/s ;)

5850@Stock (screenshot says 91%OC, Everest thinks that the idle clock is the original clock oO)
E6600@Stock (just core0 used :( )
Win7x64

AMD > GF :D
My 8800GTS passed away 6months ago (2 years old) while surfing with FireFox :wall:

bruce303lee
Posts: 4
Joined: Sun Jan 31, 2010 10:34 am
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by bruce303lee » Sun Jan 31, 2010 10:51 am

test.gif
test.gif (4.5 KiB) Viewed 11876 times
cpu.gif
OCed 3,180 Mhz Phenom II x4 940, 212 Mhz bus
cpu.gif (27.67 KiB) Viewed 11876 times
gpu.gif
OCed PCI-E bus 2,850 Mhz
gpu.gif (25.88 KiB) Viewed 11876 times
Not the best but im happy :joy:
thanks for the tool :crazy:

c4p0ne
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by c4p0ne » Tue Apr 13, 2010 8:46 am

Image

miae
Posts: 5
Joined: Sat Jul 25, 2009 3:53 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: How high can you get

Post by miae » Wed Jul 07, 2010 12:39 pm

not so hi

Image

Post Reply
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest